Om udregning af rumfang 1

Sponsoreret af Bog & Ide

Hold fast.

Denne roman har været 20 år undervejs, og det mærkes. Den rummer alt, den er sig selv, og den kan noget under læsningen, for den vokser, selvom udgangspunktet er smalt; den rummer mangt og meget, og den kan læses igen og igen.

Præmissen er følgende: Forestil dig, at du hver dag vågner op til den samme som den forudgående, at det konstant er den 20. november, og at du ender med at leve afsondret, endda i parforholdet, mens verden drejer rundt og rundt – eller gør den?

Det er uden tvivl de store spørgsmål om eksistensen, der bliver sat i søen her, og de sejler rundt og rammer læseren, og derfor kan jeg godt slå fast, at der er tale om en roman, der rammer.

Jeg ser frem til de andre i serien her.

Om udregning af rumfang

Solvej Balle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *