De udvalgte

Sponsoreret af Bog & Ide

Dette er en historisk størrelse, som kræver hård hud af læseren, der vender siderne, nogle langsommere end andre.

Den er gruopvækkende og på sin egen måde ganske nødvendig.

Uden for Wien ligger klinikken Spiegelgrund, og yderligere bør man ikke sige, for det er desværre en ren legeplads, der er tale om her, hvor børn bliver udvalgt til medicinske forsøg, ganske som det var tilbage fra 1940-1945, hvor sagesløse børn kom under kniv og andre eksperimenter.

Her følger vi drengen Adrian Ziegler, som kommer fra en ganske opløst familie. Han kæmper en brav kamp, og det er lige præcis dén kamp, vi følger, og behøver vi skrive meget andet end, at det går ind under huden.

Det er en sandfærdig beretning, og det er så vildt!

Steve Sem-Sandberg

De udvalgte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *