Kærlighedens Antarktis

Sponsoreret af Bog & Ide

Sara Stridsberg har det med at være poetisk anlagt, og hun holder sig ej heller tilbage, når det kommer til at beskrive voldelige indfald – sådan som det er fat med denne roman her. Det er noget af en læseoplevelse, hvor man sandelig bør installere sig med hård hud og distance, om end det er umuligt, nu hvor det drejer sig om handlingen: En prostitueret findes myrdet, og … tøv lige lidt, for det er så bestemt ikke en krimi, du skal være vidne til. Her er tale om en beskrivelse af den prostitueredes liv, fra fortid til nu og med tankerne i centrum. 

Der er så utroligt smukke naturbeskrivelser, det er ganske enkelt dem, jeg allerbedst husker, må jeg sige.

Det er i den vanligt dokumentariske stil, Sara Stridsberg skriver, og det er bragende godt.

Sara Stridsberg

Kærlighedens Antarktis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *