Mænd i min situation

Sponsoreret af Bog & Ide

Vær velkommen til et autentisk og nærgående portræt af en mand i opløsning, endog skrevet med en utrolig empati.

Det er Per Petterson, denne beretning drejer sig om; nærmere bestemt hans Mænd i min situation.

Atter er det Arvid Jansen, vi møder, Per Pettersons alter ego, og her oplever han, at hans kone har forladt ham. Hun har taget deres tre døtre med sig, og han har svært ved at forstå det, om end han slukøret accepterer det. Han lever videre, og pludselig ringer telefonen et års tid senere. Turid, ekskonen hans, har brug for hjælp. Han indrulleres pludseligt i mindernes højborg, hvorfra han ikke sådan lige undslipper.

Brudstykker skyder sig ind, ganske som vi kender det fra Per Petterson, og det er malerisk, scenisk og forførende smukt, sanseligt og poetisk perfekt. Det er en præstation, og jeg tror, du kan fornemme, at jeg er vild med det.

Stig gerne om bord på Arvids Mazda og kør rundt i Oslo og norske fjelde, for pokker!

Per Petterson

Mænd i min situation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *