Harry Potter og flammernes pokal

Sponsoreret af Bog & Ide

Ganske enkelt!

Der er noget helt utroligt ved Harry Potter-universet. Jeg er ikke færdig med det, og det ved jeg, at mange af mine jævnaldrende ej heller er.

Det fænger.

Jeg ihukommer de første læsende stunder for mit vedkommende med romanen, som jeg læste i ly af natten med en lommelygte dansende hen over bogstaverne, og jeg faldt i staver, fordybede mig for alvor, hvilket nu igen er muligt med denne grafisk gedigne romanfikserede fortælling om Flammernes pokal, den store dyst på Hogwarts, som Jim Kay nu er nået frem til i sin rejse igennem det Hogwartske.

Der er rig mulighed for Jim Kay for at kaste sig ud i alskens mange smækre scener. Der er kampen med dragen, fejden under vand, og der er den vilde labyrint, samtidig med at der er de fine fortællinger om husalferne, der lider en krank skæbne eller flere.

Det er lige til efterårets hyggestunder.

Harry Potter og Flammernes Pokal

J.K. Rowling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *