Blog om bøger

Litteraturlinjer.dk er en blog om bøger. Litteraturlinjer anmelder bøger. Det være sig anmeldelse af ny litteratur og blik bagud til litterære linjer.

Anmeldelse af skønlitteratur er udgangspunktet for Litteraturlinjer, og der vil tilmed være indblik i forfatterens værksted, idet der kredses om forfatterportrætter og den røde tråd i pågældende forfatters værker.

Læn dig derfor blidt tilbage i stolen og læs med om litteratur, for Litteraturlinjer er litteratursiden, en særlig side med anmeldelser og plads til fordybelse.

Du kan her læse om en bred vifte af forfattere:

Litteraturlinjer.dk

Blog om skønlitteratur

Litteraturlinjer er et litterært leksikon, en blog om bøger, bogbloggernes mekka!

Her bliver skønlitteraturen behandlet med kyndighed, og der tages således kærligt fat på noveller, romaner såvel som essays.

Anmeldelserne spænder fra alt imellem sydamerikansk litteratur og asiatisk litteratur og kommer omkring litterære tendenser såsom postmodernisme, magisk realisme, islandsk litteratur, surrealisme og social realisme foruden eksistentialisme og absurdisme.

Links til boganmeldelser

Litteraturlinjer arbejder sammen med et bredt spektrum. Der vil derfor være anmeldelser af litteratur udgivet fra Lindhardt og Ringhof, Forlaget Klim, Rosinante & Co, Tiderne Skifter, Hr. Ferdinand, Politikens Forlag og Gyldendal – blandt andre.

Det er også værd at nævne, at Litteraturlinjer ikke er enestående, i den forstand at bogbloggen lægger sig op ad beslægtede engagementer, herunder Litteratursiden, Arnold Busck, Bog & Ide, Bogrummet, Bogblogger foruden Forfatterweb samt Kulturkapellet.

Derudover har jeg også stor glæde af at præsentere følgende fine sider: bforbog, bibliotekattensbøger og ordfraenbibliofil.

Følg også gerne med på Instagram.

Litterært leksikon

Disse mange dejlige bøger, der bliver anmeldt på Litteraturlinjer, kan for et godt ord og ganske enkelt lånes på biblioteket, og det er ikke nogen hemmelighed, at der venter læseren store oplevelser.

Skulle der være et særligt ønske om et specielt skønlitterært perspektiv, er Litteraturlinjer meget interesseret i at modtage en melding. Det er derfor muligt at kontakte Litteraturlinjer med et ønske.