Litteraturlinjer

Martin

Blog

Litteraturlinjer er en side, hvor man kan læse om litteratur.

Er du dermed nysgerrig efter nyheder om litteratur i Danmark, er Litteraturlinjer.dk det helt rigtige sted at kigge, for her får du litteratur for alle tanker.

Litteraturlinjer drives af passion for litteratur, og der er mange tanker bag – særligt den at det skal være en spændende blog med mange vinkler og perspektiver på litteraturen.

Det kan eksempelvis være, at du går rundt og er meget sulten efter at læse om den nyeste roman skrevet af en forfatter, du har læst rub og stub af, og at du nu ønsker at læse mere generelt om romanen, inden du giver dig i kast med den. Her er Litteraturlinjer en meget anvendelig kilde til viden. Du kan søge på litteratur på siden, og du kan tilmed foreslå litteratur til anmeldelse. Kontakt mig endelig, hvis du har et anmeldereksemplar, du ønsker at dele med mig, og jeg skal straks kigge på, om det er muligt.

Litteraturlinjer - Litteraturside - blog om bøger

Litteraturnu

Det er ikke nødvendigt at vente. Du kan med Litteraturlinjer få tilfredsstillet dit behov for litteratur med det samme.

Litteraturlinjer er en litteraturside for den meget litterært interesserede læser, og du kan blive en del af gruppen, der dagligt følger Litteraturlinjer rundt i det litterære farvand.

Martin Rytter Handberg er den dygtige svømmer, der viser vej i denne frodige verden af store værker. Han har selv læst litteraturhistorie og litteraturvidenskab på dels Aarhus og dels Københavns Universitet, samtidig med at han har arbejdet koncentreret med litteraturen selv. Han bor nu i The Funky Forest, hvor han giver plads til boglige tanker og inviterer på Birkebakkens Bogcafé – hold øje med hjemmesiden.

© 2019 Litteraturlinjer