Bog anmeldelse

Robin Hobb - snigmorderens lærling

Litteraturlinjer er en bog blog, hvor det vrimler med litteratur anmeldelser. Der blogges på livet løs, og det er Martin, der er bogblogger. Han skriver om bøger, han anmelder litteratur, og han er passioneret omkring skønlitteraturen.

Det er gerne den nye litteratur, der bliver anmeldt på bloggen, og det er igennem nye indlæg på bloggen, du kan stifte bekendtskab med hans virke. Det hører også med til historien, at han anmelder de store klassikere, gerne Rosinante & Co’s klassikerserie.

Martin er en læsehest og en bogorm. Han læser dag og nat, og han skriver meget gerne om sine læseoplevelser på siden. Hans side er en sand litteraturside, hvor du kan få dit daglige litteraturfix, så sæt en note i kalenderen og besøg hans side, når en af dine store forfatterhelte har nyt ude. Du kan givetvis finde en anmeldelse hos Martin og Litteraturlinjer.

Litteraturlinjer på Instagram

Det er sikkert og vist, at Litteraturlinjer findes på Instagram. Det er helt afgjort, at Litteraturlinjer har mange følgere på Instagram, og du må også meget gerne følge med, for det er klart, at det forhøjer din chance for at vinde bøger, eftersom der jo løbende er Giveaways at dykke ned i på siden.

Der vil være skønne opslag på omtrent daglig basis, så der er noget for det blotte øje, en visuel oplevelse er det i utrolig grad. Der er et helt lille netværk af bogbloggere på Instagram, og det er virkelig værd at følge med i, for det er kræs for kendere, litterære perler. Så hvis du søger efter en god oplevelse, er Litteraturlinjer en god platform.

Det kan være, at du søger efter en blog, hvor der bliver anmeldt litteratur, og det kan være, du søger inspiration til din næste læseoplevelse, og i den henseende er det jo lækkert, at du kan snuse til de oplevelser, Martin har haft med litteraturen.

Ken Follett, Robin Hobb, Colson Whitehead

Der er mange muligheder for at dykke ned i forfatterskaber, for Litteraturlinjer som bogblog ligger ikke på den lade side, så absolut ikke. Der er virkelig smæk for skillingen. Således er Jordens søjler, Uendelige verden og Den evige ild skudt af sted til anmeldelse, mens også Snigmorderens lærling og Kongelig snigmorder står klar til at blive sendt af sted sammen med sællerten Den underjordiske jernbane, som virkelig har været en oplevelse at læse.

Hvis du mangler inspiration til din næste læseoplevelse, kan du finde den her på ’Litterært leksikon’, mens du også er meget velkommen til at tilføje manden bag bogbloggen Litteraturlinjer på Goodreads.