Bog blog

En blog om litteratur. Skønlitteraturen er mangfoldig, og der er mange bog bloggere ude i den store verden. I Danmark er der også mange, der blogger om bøger, og her findes Litteraturlinjer som en rigtig god variant, en platform, hvor det i særdeleshed er de store litterære klassikere, der anmeldes med stor indlevelse og passion. Det er Martin, der er manden bag Litteraturlinjer, og han blogger om litteratur. Han læser mange bøger, og han anbefaler derfor en god del af sine læseoplevelser på sin litteraturside. Du er meget velkommen til at følge ham – dels på Instagram og dels på Facebook, hvor han dagligt lægger billeder og en sød lille tekst op.

Han er ikke bleg for at kaste sig over de tykke romaner, hvorfor du sagtens kan finde romaner som Snigmorderens lærling af Robin Hobb og Den evige ild af Ken Follett på siden. Du må også meget gerne foreslå bøger til anmeldelse for Martin, hvis du har lyst til det, for han er meget lydhør og særdeles åben over for forslag. Hold dig endelig ikke tilbage.

Blog om bøger

Bogblogger, blogger, anmelder. Kær skribent har mange navne. Martin holder sig til Litteraturlinjer, for her er det soleklart, hvad det handler om; litteraturen er i centrum, og det på alle mulige måder: Det vil handle om forfatterportrætter, sådan som vi kender dem fra Forfatterweb, ligesom det vil dreje sig om anmeldelser og indlæg på bloggen.

Fasan og litteratur

Litteraturlinjer er bogbloggen over bogblogge, og der er boganmeldelser og boghjørner for enhver smag. ’Hvad er en blog?’ spørger du nok om, og svaret lyder, at det er et sted, hvor man kan fordybe sig i et emne, og at bloggen typisk er skrevet af en privatperson. Det er således et subjektivt afsæt, der gerne kan række længere ud. Der er stor variation i emnerne og i bloggene, og Litteraturlinjer skiller sig lidt ud ved at være særdeles dedikeret med hensyn til litteraturen.

Bogrummet, bogorm, læsehest

Litteraturlinjer er stedet, hvor bøgerne bliver vendt og drejet og reflekteret over. Det er bogrummet, hvor bogormene møder læsehestene i dybsindige samtaler om litteratur, for det er sikkert, at bøger kan forandre den læsende, og en god læseoplevelse har det med at sætte sig afgørende spor i bevidstheden hos bogormen. Verden bliver en anden fra det punkt, og således kan bøger som En fortælling om blindhed virkelig skabe andre perspektiver på tilværelsen, ligesom Vegetaren kan være omkalfatrende for læsehesten. Dyk ned i denne blog og meld gerne tilbage til mig, hvad du tænker. Jeg glæder mig til at høre fra dig.