Boganmeldelser

litteraturlinjer.dk får du tilfredsstillet behovet for at læse om bøger, nye såvel som gamle.

Med stor interesse for ny litteratur i Danmark og med stor passion skriver Martin Rytter Handberg anmeldelser af bøger, udgivet på forlag som Rosinante & Co, Gyldendal, Lindhardt og Ringhof, Politikens Forlag, Hr. Ferdinand, ligesom der også er forbindelse til Litteratursiden og Forfatterweb.

Der er i særdeleshed fokus på at anmelde bøger og skrive om litteratur, og det finder også udtryk på Instagram, hvor du skal være meget velkommen til at like og følge med i de daglige opslag.

Litteraturlinjer - lyskanten

Blog om litteratur

litteraturlinjer.dk finder du anmeldelser af litteratur – en decideret blog om bøger – lad os kalde litteraturlinjer for en begavet bogblog.

Her kan du læse anmeldelser af romaner, noveller sammen med portrætter af forfattere.

Der er udblik til sydamerikansk litteratur, asiatisk litteratur, europæisk litteratur og nordisk litteratur, mens der også skeles til litteraturhistorien.

Litteraturlinjer

Martin Rytter Handberg er cand.mag. i litteratur fra Københavns Universitet, og han har sidenhen samt endog før det beskæftiget sig med litteratur i alle afskygninger.

Han holder foredrag om litteratur, og han arbejder med litteratur på mange platforme, hvor litteraturlinjer er den mest iøjnefaldende og smagfulde.

Litteraturlinjer er drevet af passion, og der spredes her skønlitterær karma i stor stil, og det må meldes, at der er fare for at falde for det, det er en vanedannende platform for boganmeldelser og for litterært indblik.

Forfatterweb

Du kan ved at besøge sitemappen her finde frem til de forbilledlige forfatterportrætter, der er lagt op på siden, og lad det være sagt med det samme – der er mange, og de er nærgående.

Tag for eksempel mr. Murakami, som også har en anseelig anmelderscene på litteraturlinjer; dem finder du her.

Følg litteraturen

Du kan følge litterære tendenser og skønlitteraturens bevægelser i verden ved at følge med de steder, Litteraturlinjer bevæger sig, og det er mange steder!

Instagram kan du fordybe dig i litterære seancer fanget i et enkelt billede.

Du kan kigge med på Google+.