Bogblogger

Hos Litteraturlinjer anmeldes bøger. Det er både nye og ældre romaner, der bliver anmeldt. Derfor har du som læser rig mulighed for at fordybe dig i litteraturen, som den udspiller sig i verden. Det er netop et geografisk uforankret forhold, Litteraturlinjer lufter. Litteratursiden for anmeldelser – en oase at hoppe ind i, ren afslapning og lækker læsning tilbydes hos Litteraturlinjer.

Litteraturlinjer - bogblog

Der er således anmeldelse af Kim Leines Profeterne i Evighedsfjorden, og der er anmeldelse af Paul Austers New York Trilogi. Franz Kafka bliver anmeldt med Processen, mens Haruki Murakami virkelig er godt repræsenteret med 1Q84, Trækopfuglens Krønike, Kafka på stranden. Virginia Woolf træder også flot ind på litteratursiden og iscenesætter sig forbilledligt med blandt andet til fyret.

Anmeldelse af bøger

Litteraturlinjer anmelder bøger for forlag som Rosinante & Co, Politikens Forlag, Lindhardt & Ringhof, Gyldendal og Klim.

Martin Rytter Handberg sørger for, at du får dit litfix, dine vitaminer af skønlitteratur, for Litteraturlinjer er litteratursiden for anmeldelse af skønlitteratur. Det er stedet, hvor der blogges om bøger.

Vi bevæger os fra Danmark ud til Europa og videre til Sydamerika over Nordamerika og videre til Asien samt Afrika.

Litteraturlinjer - anmeldelse af litteratur

Vi ender aldrig, slutter aldrig vores rejse, for vi går dybt ind i litteraturen og videre ind sjælens rum, hvor det psykologiske landskab bliver fremskrevet.

Bøger til anmeldelse

Har du en bog til anmeldelse – skal du ikke tøve med at kontakte Litteraturlinjer. Der er åbenhed for meget, og det grundlæggende litterære udgangspunkt er, at der er en brændende kærlighed til litteraturen – skønlitteraturen er med andre ord altid på menuen.

Således blogger jeg gerne om bøger.

Jeg holder til i The Funky Forest, hvor jeg har bygget mit eget bibliotek, hvor en skrivemaskine pryder rummets ene hjørne, hvor også en gedigen gyngestol står med overblik ud over rummet, hvor en hængekøje i den anden ende kan skimtes. Det er et litterært rum, der kalder på fordybelse, og det er her, mine tekster bliver til, her, der bliver læst igennem.

Litteraturanmeldelse

Hvad er en god anmeldelse? Den skal gå i dybden med bogen, fremme en forståelse af, hvad der er på færde, og hvordan det skrives frem. Hvordan er sproget?

Litteraturlinjer - Bolaño og briller

Er det handlingen, der er i fokus, eller er fortællingen båret af sproget? Hvad gør læseoplevelsen ved mig? Sætter den sig spor?

En god anmeldelse på Litteraturlinjer skal gerne kaste spørgsmål af sig, undren og skabe en lyst til at undersøge nærmere om pågældende bog. En anmeldelse af en bog på Litteraturlinjer skal kort og godt skabe interesse omkring bogen og emme af en spirende lyst til at gå i gang med skønlitteratur. Litteraturlinjer skal gerne være med til at byge bro mellem læser og litteratur.

Manden bag boganmeldelser på Litteraturlinjer

Litteraturlinjer er, når den skønne litteratur retter henvendelse – når henvendelsen bliver pågående og varm.

Martin Rytter Handberg er manden bag Litteraturlinjer. Han er cand.mag. i litteratur, og han har siden sit ophold i Uruguay inviteret skønlitteraturen ind til sig.

I Uruguay arbejdede han på et krisecenter for kvinder og børn, der desværre meget direkte havde oplevet vold i alle afskygninger helt tæt på.

I godt og vel et års tid opholdt han sig i Montevideo, og indledningsvist var sproget en virkelig svær barriere, han skulle overkomme, og dertil blev det danske sprog i litterær form en fremgang, for langt væk hjemmefra var skønlitteraturen med til at åbne op for et indre rum og en fantasi, som sidenhen blot har videreudviklet sig gevaldigt – det er Litteraturlinjer et symbol på.

Bogblogger hos Litteraturlinjer