Bogrummet

Martin Rytter Handberg er mit navn, og jeg er den glade læser af skønlitteratur. Jeg lægger med stor fornøjelse anmeldelser af litteratur op på min litteraturside, Litteraturlinjer, og jeg kan med stolthed fremhæve, at jeg anmelder bøger for forlag, herunder Lindhardt og Ringhof, Rosinante, Klim, blandt mange andre, herunder også Politikens Forlag.

Litteraturlinjer - anmeldelse - Martin Rytter Handberg - bogrummet - litteratursiden

Jeg skriver derudover adskillige forfatterportrætter, som er med til at krydre læseoplevelsen og derved give kolorit på det univers af bøger, jeg vandrer i, og som jeg nu inviterer dig – du kære læser – med til.

Dyk derfor med stor appetit ned i litteraturen og kast dig ud i anmeldelser af ny litteratur. Begiv dig ud i læsning af store romaner, af noveller, af kortprosa.

Litteraturlinjer – litteraturhistorie, når det er bedst

Litteraturhistorien aftegnes skarpt igennem Litteraturlinjer. Det er de store værker, der holdes i skarpt fokus her. Det er de store klassikere, du kan fordybe dig i. Tanken er klar; du skal gennem anmeldelse og forfatterportrætter gerne få lyst til at give dig i kast med de store, direkte læseoplevelser, som forandrer og skaber vedholdende tanker.

Har du før stiftet bekendtskab med Roberto Bolaño, med Borges, med Yu Hua, hvad med Umberto Eco, Carlos Ruiz Zafón og Midnatspaladset, blandt andet?

Der er således som bogorm, som læsehest rig mulighed for at møde litteraturen i øjenhøjde.

Blog om litteratur

Litteraturlinjer er en af de bedste blogs om litteratur, sådan er det bare! Helt ublu fremhæves Litteraturlinjer som sådan, og du kan, du kære læser, læne dig tilbage med din smartphone og bladre igennem over hundrede indlæg om litteratur, fra den nyudgivne litteratur til lidt ældre værker. Du kan eventuelt starte din litterære rejse med Vi var fiskere, som er udgivet af Klim, og som har været en af de store læseoplevelser hos Litteraturlinjer.

Skønlitteratur – et rum for bøger – et decideret bogrum

Litteraturlinjer er et rum for bøger, og det er skrevet i en særlig skønlitterær og fængende tone, krydret med billeder af de lækre bøger, og du skal endelig ikke holde dig tilbage i forhold til at gå i bogrummet og læse siderne om litteratur, for det kan stærkt anbefales. Jeg kan stærkt anbefale at kigge på det litterære leksikon, som det former sig her. Ja, eller hvad med Scott Stambach og Den usynlige Ivan Isaenko, en tankevækkende, hjertegribende beretning, der straks leder tankerne hen på Ken Keseys Gøgereden og videre ud mod sygdom i litteraturen.

Bogblogger hos Litteraturlinjer

Der er således mange titler at vælge imellem, så det er bare at åbne bogen Litteraturlinjer og læse om litteraturen, som den former sig for øjnene og fødderne af dig. Gå du blot ind i det fiktive univers, lad fiktionen omslutte dig.