Litteraturlinjer

Martin

Foredrag om litteratur

Martin fra Litteraturlinjer ved en masse om den skønne litteratur, vi omgives af, og han dykker dagligt ned i de store værker, gerne romaner, som han med stor dedikation læser fra første bogstav til sidste punktum, og han ynder at reflektere over sin læsning.

Book Martin fra Litteraturlinjer til at holde foredrag om litteratur

Ganske glædesfyldt melder han om sine læseoplevelser, og det finder sted på Litteraturlinjer.dk, hvor det ikke skorter på anmeldelser, og du vil, du kære læser, se, at det drejer sig om blyanter, idet Martin kører sin egen stil: blyantsbedømmelse, og her er det tydeligt, at det er fem blyanter, der fortæller, at det har været en udsøgt læseoplevelse.

Martin Rytter Handberg - foredrag om litteratur

Martin skriver med indlevelse og varme i skriften, og han søger altid den lette og lidt skæve tone, gerne gennem en særlig tilgang til litteraturen, alt sammen krydres det med naturtro og venlige billeder.

Foredrag – Litteratur

Martin er cand.mag. i litteratur, og han har siden beskæftiget sig med formidling af litteratur, ganske gennem egne oplevelser og egen blog og også som anmelder af litteratur dels hos Kulturkapellet og Nordjyske, for det er blevet bemærket, at han har sin egen stil, og den er til at afkode for det læsende publikum.

Han har også holdt foredrag om litteraturen. Han har holdt foredrag om islandsk litteratur, og han har holdt foredrag om Haruki Murakami. Han er blevet bestilt til ’opgaverne’, og det har altid ført til mange gæster i foredragssalen.

Han er meget inde i de litterære tendenser. Han er på forkant med litteraturen, ved eksempelvis altid, hvilke værker der står foran en udgivelse på dansk, og han er ligeledes også helt med på, hvordan litteraturen har formet sig tilbage i tiden, for han brænder virkelig for den litterære historie. Han kan sætte tilhørere ind i en given periode på ikke megen tid, særligt fordi han har et meget grundigt og konkret blik på situationer, der har været med til at forme skønlitteraturen. Der er uvægerligt kulturelle og sociale omstændigheder, der har spillet historien et puds, og det står jo så fint at læse i skønlitteraturen. Tænk engang på eksempelvis Lykke-Per, hvis vi skal placere os i en dansk kontekst. Vi kan også brede os videre ud til et internationalt anliggende, hvor det er meget givtigt at betragte hr. Kafka og hans kvaler ved livet, som det formede sig i Prag i begyndelsen af det 20. århundrede.

Martin holder foredrag om de store klassikere inden for skønlitteraturen, herunder kan der tænkes på Don Quijote, mens det også kan henføre lytterne til Dostojevskij og Bolaño, ja, måske i særlig grad den chilenske mastodont, for det er i særlig grad den sydamerikanske litteratur, der får en ild til at brænde i Martin.

Litteratur og foredrag

Martin holder foredrag om litteraturen. Han holder foredrag om enkelte værker, ligesom han også holder forfatterforedrag, hvor han dykker ned i et givent forfatterskab og udtrækker essentielle punkter. Det er informativt, og det er vanedannende, sådan er det! Han fortæller om litteraturen, sådan som den finder sted, og han kan naturligvis få et foredrag til at passe ind i en større sammenhæng, hvis det er ønskeligt.

Hvem vil for eksempel ikke gerne høre Martin fortælle om Charles Dickens og den store fortælling, hvor han endog kan trække tråde frem til Ken Follett og John Irving, gerne med afstikkere til Paul Auster og Jonathan Franzen?

Prisen er god.

250 DKK i timen.

Hvad koster et foredrag om litteraturen?

Martin har en god pris, og den er til forhandling, for idet han brænder for litteraturen, brænder han også for at gå på kompromis, så han kan hyres i mange sammenhænge. Økonomien skal ikke være en hindring for det gode, billige og formidable foredrag om litteraturen. Alle skal kunne være med.

Bor du i området omkring Langå, kan du være med til at se Martin slå sig løs i hjemmevante omgivelser, idet han én gang i måneden, en søndag, slår døren op og byder på Birkebakkens Bogcafé. Se mere her.

Han hyres også gerne til biblioteker, hvor han kan fortælle om litteraturen. Der er således mange muligheder i forhold til et litterært foredrag. Lad blot Martin vide, at der er behov for at få ham ud til dig/jer for at tale om litteraturen.

Savner du inspiration til din læsning? Foredrag med Martin er vejen frem.

Foredrag om skønlitteratur

Det er jo ganske gratis at spørge ind til muligheden for at få Martin ud til en aften i litteraturens tjeneste, og han er altid parat til at holde et foredrag om skønlitteraturen. Du kan se mere her.

Du er altid velkommen til at sætte dig i forbindelse med Martin. Han svarer ganske hurtigt. Litteraturen er den gode fortælling, foredraget er fremragende!

Kontakt gerne Martin: 2444 1622 eller litteraturlinjer@gmail.com.

© 2019 Litteraturlinjer