Linjer om “Bogbingo”

Lad mig løfte sløret for, at der er en belæst boghandel, der er fyldt med idéer, og jeg er den glade deltager i dette fremragende initiativ, som skydes i gang den 26. september 2017.

Der er tale om et nyt, underholdende tiltag hos Bog & IdéBogbingo.

Man kan nu sætte sin boglige begavelse på spil og – bedst af alt – udvide sin bevidsthed inden for de bevægelige bogbølger, litteraturen.

Du kan spille med i dette fremragende Bogbingo!

Del din oplevelse, gør det meget gerne, gør det gerne på Instagram. Husk at tagge med @bogide og #bogide.

Hvad går Bogbingo ud på?

Bogbingo går i al sin enkelthed ud på, at du printer en bingoplade her. Du kan også finde dig en bingoplad i kataloget, der kommer tirsdag den 26. september 2017. Så går det ellers derfra ud på at få enten en række eller pladen fuld fuldstændig ligesom med almindeligt bingo. Dette betyder, at du skal forsøge at matche dine bøger med de forskellige felter på pladen. Dette kan være en sjov og udfordrende leg, som kan inspirere dig til at læse nogle nye bøger, som du måske ikke har overvejet før. Da vi har lavet en version til både voksne, unge og børn, har du mulighed for at dele legen med familie og venner, og sammen kan I dyste om, hvem der først får en række eller pladen fuld.

Det er mægtigt, det er skægt!

Hold gerne øje med Bog & Idés fine Instagram-profil, idet du da vil kunne få del i de mange gode konkurrencer, der bliver offentliggjort løbende. Se den her.

Sæt da læsningen i gang.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.