Litteraturanmeldelser – en blog om bøger

Hos Litteraturlinjer kan du dykke ned i litteraturhistorien og ramme lige netop det, du søger, når du læser bøger.

Litteraturlinjer - Litteratursiden - blog om bøger

Du kan læse anmeldelser af bøger, du kan læse portrætter af forfattere. Litteraturlinjer er således en litterær platform for litterært interesserede, og der er noget for enhver smag.

Er du en læsehest? Er du en bogorm? Har du med andre ord en glubende appetit på litteratur?

Da er Litteraturlinjer stedet for dig – for du kan her møde en blog om bøger, en bogblog – det er bogrummet.dk, det er betragtninger over skønlitteraturen, som den bevæger sig særligt i Danmark.

 Litteraturlinjer – boganmeldelser med kant

Dette er litteraturnu, det er et magasin om litteratur, det opererer online, og du har således direkte adgang til linjer om litteraturen. Du kan læse om dansk litteratur – Kim Leine og Afgrunden, mens du også kan fordybe dig i fransk, må vi byde på Michel Houllebecq og Udvidelse af kampzonen? Du kan hilse Paul Auster og New York Trilogien, mens vi også byder Virginia Woolf velkommen.

Der er med andre ord plads til mange, til adskillige forfattere samt læsere. Du kan med stort udbytte se Litteraturlinjer som en fyldig bogreol, hvor du med få klik kan trække bøger ud og lade inspiration glide over i din bevidsthed, og videre kan du så tage beslutning om, hvorvidt du ønsker at angribe pågældende bog.

Blog om litteratur – bogblog – læsere af litteratur

Der er mange blogs om litteratur derude – der er mange bogblogs. Således er der mange muligheder og ord at fange, og hvorfor ikke begynde med Litteraturlinjer, som i sandhed skaber et godt udgangspunkt for videre fordybelse i skønlitteraturen. Her skrives der mange indlæg om bøger, og der læses derfor selvsagt adskillige romaner, og det er til deling med dig, glæd dig!

På med læsebrillerne og glæden ved litteratur. Du kan studere litteratur her, du kan udføre dit eget sammenlignende litteraturstudie, du kan analysere og fortolke og forstå litteraturen – simpelthen sætte den i et andet lys og derved perspektivere din læsning.

Skønlitteratur – læs bøger – litteraturside

Det er givende at læse bøger – det er skønt at læse. Læsning er vitaminer for hjernen, og de sætter sig som strømme af bevidsthedsudvidende litterære bølger i sindet. Litteraturlinjer er således en litteraturside, en bogblog, et bogrum, et litfix af dimensioner.

Blog om bøger - bogblog - Litteraturlinjer

Der bliver hos Litteraturlinjer anmeldt bøger inden for Science Fiction, Fantasy, Magisk Realisme, Social Realisme, Realisme, Drama, Gys. Det drejer sig blandt andet om historiske romaner, store klassikere, murstensromaner, kortromaner, prosa, verdenslitteratur, nobellitteratur. Det handler om ny litteratur såvel som værker fra litteraturhistorien. Det er bogbaskere, bogbobler, boghjørnet, bogliv.