Litteratursiden

Litteraturlinjer – en side om litteratur

Hos litteraturlinjer er det muligt at læse anmeldelser af ny litteratur, ligesom du også kan fordybe dig i boganmeldelser af klassisk litteratur.

Litteratursiden

Du får kort og godt et gedigent indblik i den litteratur, der er aktuel, for det er klassikerne jo ret beset hele tiden. Læs en anmeldelse af skønlitteratur her.

Forfatterportrætter kan du også stifte indgående bekendtskab med hos Litteraturlinjer, som er en litteraturside for litterater og læsere. Læs om forfatterne her.

Litteratursiden rummer på Litteraturlinjer mange perspektiver, du kan hente inspiration til den næste bog, du skal læse, og du kan læse om linjer mellem litterære værker og forfatterne bag.

Litteraturlinjer - Litteratursiden

Anmeldelse af litteratur

Hos litteraturlinjer møder du en blog om litteratur. Du kan læse indlæg om bøger. Se med her.

Der er anmeldelser af nyudgivelser, hvad enten det drejer sig om klassiske værker eller om helt nye bøger. Litteratursiden rummer alle værker.

Det er endog muligt at anvende kontaktformularen til at foreslå nye anmeldelser på siden, ligesom det også altid er muligt at kommentere på allerede eksisterende litteraturanmeldelser.

Litteraturlinjer – en blog om litteratur

Litteraturlinjer er en side om litteratur, en lækker litteraturside, og det er en blog om bøger, en såkaldt bogblog. Det er den danske verdens fremmeste svar på bogblogger deluxe, og du kan fordybe dig i anmeldelser med det samme – her.

Jeg – Martin Rytter Handberg – glæder mig meget til at byde dig velkommen til mit univers af anmeldelse af bøger.

Litteratursiden bygger sig op om litteratur, og det er en bred vifte af indtryk og inspiration, du her som læser kan hente. Der vil være anmeldelser af sydamerikansk litteratur, ligesom der også vil være anmeldelser af europæisk litteratur foruden anmeldelse af dansk litteratur og amerikansk litteratur.

Litteraturlinjer - Litteratursiden - Martin Rytter Handberg

Der vil på litteraturlinjer være forfatterportrætter af tidens fremmeste forfattere, mens der også gås tilbage i tiden og skabes udblik til litteraturhistoriens store forfattere.

Der vil endog være indblik i litteraturhistorien, hvor litteraturlinjer – siden om litteratur – blogger om litteraturen, som den udspænder sig hen over tid.

Bogblog

Afsæt derfor gerne tid til at gå igennem litteraturen her på denne mest populære side om litteratur i Danmark – behagelig bogblog, som den er!

Litteraturlinjer har mange læsere, der gerne besøger siden og sætter tid af til at bladre rundt imellem litteratursidens mange anmeldelser – og jeg inviterer meget gerne dig med indenfor.

Der vil være billeder af bøger, som krydrer artiklerne om litteratur. Således er det målet at komme op på siden af Politikens anmeldelser, Informations Bøger og anmeldelser samt i nærheden af Weekendavisens anmeldelser.