Litteraturlinjer

Martin

Om LITTERATURLINJER

Martin er mit navn.

Fun fact: Jeg afholder mig meget gerne fra at involvere mig i praktiske perspektiver, for mine fingre vender lige nøjagtigt så ganske forkert. Under mit årelange ophold i Uruguay, hvor sproget var mig lige så fremmed som kulturen, og hvor ingen derfor indledningsvist forstod mig, fandt jeg en pludselig glæde i litteraturen, og mine fingre viste sig som ferme fæller, der kunne vende sider i én køre.

Glæden har siden været overordentlig stor, og dagligt fodrer jeg mine øjne med bogstaver i en skøn sammenhæng.

Derom skriver jeg på Litteraturlinjer – og det skal sørendansemig emme af passion!

Jeg skal også gerne fortælle, at jeg undertiden er særdeles aktiv med firmaerne Studiekorrektur.dk og Erhvervskorrektur.dk, mens jeg ligeledes er glad for at kunne tilbyde overnatning i The Funky Forest, som samtidig huser mig, min hustru og vores søde søn.


Kontakt: 

Du kan altid fange mig, for min mail er: litteraturlinjer@gmail.com, og jeg svarer gerne på stort og småt.

Martin Rytter Handberg - boganmeldelse - litteraturlinjer

© 2019 Litteraturlinjer