Om Martin

Om Martin Rytter Handberg og Litteraturlinjer

Martin er mit navn.

Fun fact: Jeg afholder mig meget gerne fra at involvere mig i praktiske perspektiver, for mine fingre vender lige nøjagtigt så ganske forkert. Under mit årelange ophold i Uruguay, hvor sproget var mig lige så fremmed som kulturen, og hvor ingen derfor indledningsvist forstod mig, fandt jeg en pludselig glæde i litteraturen, og mine fingre viste sig som ferme fæller, der kunne vende sider i én køre.

Glæden har siden været overordentlig stor, og dagligt fodrer jeg mine øjne med bogstaver i en skøn sammenhæng.

Derom skriver jeg på Litteraturlinjer, som er en blanding af omtale, anmeldelse og analyse – og det skal sørendansemig emme af passion!

Jeg skal også gerne fortælle, at jeg undertiden er særdeles aktiv med firmaerne Studiekorrektur.dk og Erhvervskorrektur.dk, mens jeg ligeledes er glad for at kunne tilbyde overnatning i The Funky Forest, som samtidig huser mig, min kæreste og vores søde søn.


Kontakt: 

Du kan altid fange mig, for min mail er: litteraturlinjer@gmail.com, og jeg svarer gerne på stort og småt.


Anmeldelse:

Det er afgørende for mig at fastslå, at mine anmeldelser samlet set er et udtryk for mine personlige holdninger, mine umiddelbare oplevelser, og alle er de uforbeholdne og fri af forbindelser.

Jeg modtager gerne – efter aftale – anmeldereksemplarer, som jeg inden for kort tid vil anmelde på min side, og det skal stå jer frit for at referere til min side.

Martin Rytter Handberg - boganmeldelse - litteraturlinjer